Let op, geld lenen kost ook geld

Gepubliceerd op 10/12/2023

Spreid uw betalingen zodat medische zorg toegankelijker wordt

Meer en meer mensen hebben het moeilijk om hun geneeskundige behandelingen te betalen. Eigen bijdragen vormen een belangrijke blokkade voor nieuwe patiënten. De kosten van optische apparatuur, hoorapparaten of tandheelkundige zorg vertegenwoordigen een aanzienlijke uitgave. Betaling in termijnen wordt een steeds populairder alternatief voor contante betaling. Laten we de voordelen van betaling in termijnen eens verkennen. 


Spreid uw betalingen zodat medische zorg toegankelijker wordt Spreid uw betalingen zodat medische zorg toegankelijker wordt

Betaling in termijnen: een oplossing voor medische zorgkosten

Betaling in termijnen biedt een handige financiële oplossing om de medische kosten te helpen dragen. Het spreidt de terugbetaling van eigen bijdragen over meerdere maanden. Deze handige aanpak van het probleem waarbij afgezien wordt van een medische behandeling stelt patiënten in staat om zorgverleners te betalen zonder te moeten wachten tot ze voldoende geld bij elkaar hebben gespaard.


Betaling in termijnen: een oplossing voor medische zorgkosten

Nu kopen, later betalen: kosten voor gezondheidszorg vereenvoudigen

Dankzij FLOA kunt u uw patiënten en cliënten het gemak aanbieden om hun medische rekeningen op te splitsen in beheersbare termijnen. Laten we de drie duurste thema's eens bekijken: optische, auditieve en tandheelkundige zorg.


Oogzorg: de kosten spreiden door middel van maandelijkse betalingen


Wist u dat tal van mensen met zichtproblemen toch zonder bril of contactlenzen blijven? Wat is de oplossing? Betaling in termijnen is misschien de sleutel. Gezien de hoge kostprijs van lenzen, gaande van €300 voor standaardlenzen tot meer dan €500 voor progressieve lenzen, kan een financiële oplossing helpen om deze kosten te dekken. Het is een handige manier om de last van eigen bijdragen te vereenvoudigen voor de 16 miljoen Fransen die ieder jaar investeren in hun zicht.


Ons praktijkvoorbeeld: Betaling in termijnen is de perfecte oplossing voor de hele oogzorgsector met bedrijven zoals Opticiens Conseil, Bordelaise de Lunetterie, Cercle d’Optique, en Mi Optico , die kiezen voor onze producten om hun cliënten te helpen.


Nu kopen, later betalen: kosten voor gezondheidszorg vereenvoudigen

Hoorapparaten: het kopen van apparaten eenvoudiger maken door betaling in termijnen


In het rijk van de hoorapparaten lijken de prijskaartjes soms duizelingwekkend. Na ontvangst van de terugbetalingen van de openbare ziektekostenverzekeraar (€120) en van de extra privéverzekeraar (€350) krijgen mensen met een hoorapparaat vaak een totale uitgave van ongeveer €1.000 voorgeschoteld om het nodige materiaal te bemachtigen. Momenteel kiest slechts 20% van de mensen met gehoorproblemen voor een hoorapparaat. Met de "Nu kopen, later betalen"-oplossingen kunnen meer mensen de hulp krijgen die ze nodig hebben.


Ons praktijkvoorbeeld: FLOA werkt samen met Audio Pour Tous, dat een netwerk van meer dan 26 hoorcentra in heel Frankrijk uitbaat. Om het comfort van hun cliënten te vrijwaren, geven ze hen de flexibiliteit om hun hoorapparaten in termijnen te betalen.


Hoorapparaten: het kopen van apparaten eenvoudiger maken door betaling in termijnen

Tandheelkundige zorg: behandelingskosten spreiden


De gemiddelde kostprijs van een keramisch-metalen tandkroon bedraagt ongeveer €550 en kan meer dan €1.000 bedragen voor andere soorten tandkronen. Door te kiezen voor betaling in termijnen krijgen patiënten meer flexibiliteit in de manier waarop ze hun tandheelkundige zorg ondergaan.


Ons praktijkvoorbeeld: Dentelia houdt toezicht op 17 tandklinieken in Frankrijk. Ze hebben gekozen voor de FLOA-oplossing om hun patiënten te helpen met de betaling van hun behandelingskosten. We hebben ook het vertrouwen van Smile2Impress.


Tandheelkundige zorg: behandelingskosten spreiden

Klaar om kwaliteitsvolle gezondheidszorg toegankelijker te maken? Ontdek de FLOA-oplossingen vandaag!

Onze "Nu kopen, later betalen"-oplossingen bieden een handig en concreet alternatief om de financiële uitdagingen aan te gaan, die gepaard gaan met medische zorg. Hun flexibiliteit is de sleutel tot hun doeltreffendheid: van uitgestelde betaling tot betaling in 2 of 3 keer1. Onze oplossingen passen zich aan de noden van uw cliënten aan. Ongeacht het soort zorg (optisch, tandheelkundig of auditief) bieden ze toegang tot kwaliteitsvolle gezondheidszorg, terwijl de kosten worden gespreid. Bied uw cliënten en patiënten nu ook de keuze om hun betalingen op te splitsen! Nog nooit aan deze optie gedacht? Wilt u graag meer informatie? Neem nu contact op met ons


Klaar om kwaliteitsvolle gezondheidszorg toegankelijker te maken? Ontdek de FLOA-oplossingen vandaag!

Vraag een demo aan

Wilt u FLOA Pay uitproberen? Neem contact op met onze teams voor een live demo van onze service!

Vraag een demo aan

Welkom op de blog van FLOA Pay!

Welkom op onze blog! Wij hebben deze voor u gemaakt als dagelijkse ondersteuning. Zo ontcijferen we betaaltrends, delen we de best practices van al onze partners met u en inspireren we u met verbluffend mooie projecten! En dat alles op zijn FLOA's!

Zij vertrouwen ons!

Vraag een demo aan

Het FLOA Pay-aanbod ook eens uitproberen? Neem contact op met onze teams voor een live demonstratie van onze diensten!

Vraag een demo aan