Let op, geld lenen kost ook geld

Al uw betalingstermijnen op één plaats

Ga naar uw Klantomgeving en vind er al uw betalingstermijnen

Solution de paiements Floa
reglage

Heeft u vragen?

Stuur ons een e-mail

contacteer ons voor

Wie is FLOA?

Als dochtermaatschappij van de groep BNP Paribas en Franse leider in betaaloplossingen voor betaling in meerdere termijnen vergemakkelijkt FLOA de betaling voor consumenten en (e)-handelaren. Of het nu gaat om betaling in 3 keer, 4 keer of uitgesteld, de betaaloplossingen van FLOA zijn ontwikkeld met en voor handelaren. Ze onderscheiden zich door hun betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijkheid. Als pionier in de sector, met meer dan 20 jaar ervaring, garandeert onze expertise een maximaal beveiligingsniveau voor alle transacties.

Dankzij eenvoudige en transparante trajecten, persoonlijke begeleiding van de consumenten en handelaren alsook de uitmuntendheid van onze relatie met de klant, stelt FLOA reeds meer dan 4 miljoen particuliere klanten tevreden in Europa en meer dan 10.000 webwinkeliers en verkooppunten die partner zijn. Op basis van de ADN van fintech* en de financiële solvabiliteit van de groep BNP Paribas heeft FLOA de ambitie om een onmiskenbare speler in Europa te worden voor "Nu kopen, later betalen".

Wat is Nu kopen, later betalen?

Het principe is eenvoudig: u betaalt het bedrag van uw aankoop niet onmiddellijk, maar gaat de betaling spreiden. Als uitgestelde betaling (later betalen van het totaal binnen 1 maand) of als gesplitste betaling in 3 of 4 maandelijkse aflossingen. Elke maand wordt op dezelfde dag het bedrag dat overeenstemt met uw vervaltermijn van uw bankrekening gehaald door middel van uw creditcard.

De voordelen

Onmiddellijk antwoord in uw aankooptraject

Online beschikbaar, maar ook in de winkel en via het callcenter

Traject in enkele klikken, geen bewijs nodig

Automatische terugbetaling indien bestelling wordt geannuleerd