Let op, geld lenen kost ook geld

Onze PAYTECH*-partners

Onze oplossingen opnemen in uw trajecten gaat eenvoudig en snel

partenaires paytech Neem contact op met ons

FLOA staat centraal in digitale ecosystemen en betalingssystemen

Wij werken samen met verschillende CMS1, PSP2, betalingsproviders, POS3-oplossingen, E-commerceplatforms, boekingsoftware en andere technologische spelers om de integratie van de FLOA-betalingsoplossingen in de reeds door u gebruikte tools te stroomlijnen.

CMS1

Onze CMS1-modules worden voortdurend verbeterd om ervoor te zorgen dat ze overeenstemmen met de evoluerende behoeften van de winkeliers. Voor meer informatie, neem hier contact met ons op

Prestashop

Als leider in CMS1 in Europa en Latijns-Amerika biedt PrestaShop een volledig aanpasbaar e-commerceplatform dat is ontworpen voor bedrijfsgroei. Meer dan 300.000 winkeliers maken al gebruik van PrestaShop.

Bezoek de website van de partner

Adobe Commerce

Als grote wereldwijde speler in de CMS1-arena staat Magento nu bekend als Adobe Commerce. Via het gebruik van AI9 en geavanceerde eigenschappen voor het delen van gegevens maakt deze partner het mogelijk om winkelervaringen te creëren vanuit één flexibel en schaalbaar platform.

Bezoek de website van de partner

WooCommerce

WooCommerce is een e-commerce CMS1 gecreëerd door WordPress. WooCommerce is een populaire keuze voor het integreren van een e-commercewinkel in een bestaande WordPress-showcasewebsite.

Bezoek de website van de partner

Shopware

Shopware is wereldwijd aanwezig en biedt complete e-commerce oplossingen voor elke behoefte. Als visionairs zijn ze voorstander van transparantie en openheid in al hun producten en processen.

Bezoek de website van de partner

Shopify

Shopify is een SaaS10 e-commerce platform, gebaseerd op een eigen model, waarmee particulieren en bedrijven hun eigen online winkels kunnen maken en beheren, die worden gehost voor een maandelijks bedrag.

Bezoek de website van de partner

PSP2

Wij hebben partnerschappen met verschillende PSP2 om het voor u gemakkelijker te maken om FLOA-betalingsoplossingen aan te bieden aan uw klanten.

Axepta

Als specialist in de acceptatie van elektronische betalingen biedt Axepta een naadloze en transparante klantervaring. Dankzij haar platform kan Axepta betalingen verwerken in 23 Europese landen.

Bezoek de website van de partner

Verifone

Verifone is een Amerikaanse PSP2, wereldleider op het gebied van omnichannelbetalingen. Met Verifone kunt u elk type kaartbetaling accepteren, in de winkel of online, veilig en waar ook ter wereld.

Bezoek de website van de partner

Computop

Computop is een betaalplatform dat is aangepast aan alle verkoopkanalen en is gespecialiseerd in omnichannel betalingen. Accepteer betalingen van uw klanten op elke mogelijke manier en overal ter wereld.

Bezoek de website van de partner

Betalingsorkestrators

We hebben samenwerkingsverbanden met betalingsorkestrators, ook wel unified payment platforms genoemd. Ze stellen webwinkeliers in staat al hun PSP2 samen te voegen om alle transactiestromen in realtime en op één punt te optimaliseren.

Pürse

Pürse is een internationale betalingsprovider. Zijn SaaS-10platform biedt één integratie voor het aanpassen, optimaliseren en beheren van alle betalingsprocessen.

Bezoek de website van de partner

Norbr

NORBr is een internationale betalingsprovider. NORBr is een doeltreffende oplossing om betalingsprocessen te stroomlijnen, kosten te verminderen en conversiepercentages te verhogen.

Bezoek de website van de partner

Sharegroop

ShareGroop is een omnichannel betalingsprovider die de omzet verhoogt door de conversiepercentages van e-commerce en in de winkel te verhogen, de onmiddellijke activatie van nieuwe betalingsmethoden mogelijk te maken en de boekhoudkundige afstemming te automatiseren via een uniforme geldstroom.

Bezoek de website van de partner

ProcessOut

ProcessOut is een betalingsanalyse- en routeringsplatform waarmee bedrijven alle betalingsmethoden kunnen ondersteunen. Transacties worden automatisch doorgestuurd naar de beste betalingsservice. ProcessOut heeft partnerschappen met meer dan 80 fraude- en betaaloperatoren.

Bezoek de website van de partner

Thunes

Thunes is een PSP2 die zich focust op het uitbouwen van een wereldwijde betalingsinfrastructuur voor een betere ervaring. Uw bedrijf en uw klanten kunnen via API4-connectiviteit onmiddellijk wereldwijd betalingen versturen en ontvangen.

Bezoek de website van de partner

Boekingssoftware / GDS11

Wij werken samen met boekingssoftware, met name in de toeristische sector, om onze FLOA-betaaloplossingen te integreren in uw tools. Het is een echte conversieversneller voor winkelmandjes met een hoog gemiddelde.

UATP

UATP is een wereldwijd betaalplatform dat betalingen in complexe sectoren vereenvoudigt. Ze maken het bedrijven gemakkelijk om elk type betaling te verrichten of te accepteren, waardoor nieuwe markten worden geopend, groei wordt gestimuleerd en kosten worden verlaagd voor handelaren, verkopers, agenten, aggregators en meer. Ze hebben tientallen jaren ervaring in het veranderen van het betalingslandschap.

Bezoek de website van de partner

Software voor kassa's

Shifter

Shifter is de gecertificeerde kassa- en voorraadbeheersoftware voor fiets-, step-, scooter- en motorzaken en werkplaatsen. Met behulp van de Shifter-beheersoftware kunnen klanten betaling in meerdere termijnen, verzekering en identificatiediensten aanbieden, evenals de verkoop van huurkoop-12 of lease13-fietsen.

Bezoek de website van de partner