Let op, geld lenen kost ook geld

Gepubliceerd op 31/07/2023

FLOA - Buy Now Pay Later1 : de oplossing die uw verkopen een boost geeft!

Voor alle winkeliers die op zoek zijn naar een nieuwe manier om hun verkoop een boost te geven: kies voor BNPL1! Buy Now Payer Later1 verovert letterlijk de hele handelswereld. Deze methode voor gesplitste betalingen is hard op weg om de nieuwe favoriete betaalmethode voor consumenten te worden, een ware zegen voor winkeliers. Nog niet overtuigd? Hieronder kunt u alles lezen over deze online betaaloplossing. U zult zien waarom deze betaalmethode essentieel is om uw verkopen te stimuleren en uw klanten een optimale winkelervaring te bieden. 

Wat is Buy Now Pay Later1 FLOA?

FLOA biedt Buy Now Pay Later1 ('Koop Nu Betaal Later') oplossingen, oftewel BNPL1. Hierdoor krijgen consumenten de mogelijkheid om soepel en flexibel te betalen. Dankzij deze innovatieve betaaloplossing kunnen klanten een product of dienst onmiddellijk kopen en later betalen, in verschillende termijnen.


De markt voor gesplitste betalingen in Frankrijk neemt snel toe: de cijfers van 2020 (5 miljard euro in productie) zullen tegen 2025 waarschijnlijk verzesvoudigen!

Wat zijn de voordelen van BNPL voor de consument?

Het is niet verbazend dat Buy Now Pay Later1/2 steeds populairder wordt. 7 van de 10 Fransen zeggen bereid te zijn van winkelketen te veranderen3 om van BNPL gebruik te kunnen maken. Deze methode voor gesplitste betalingen biedt consumenten tal van voordelen:


 1. Flexibiliteit en toegankelijkheid: geen kopzorgen meer! Klanten kunnen hun uitgaven spreiden over één of meerdere termijnen.
 2. Gebruiksgemak: Je hoeft geen expert in financiën te zijn om ermee overweg te kunnen. Buy Now Pay Later1 is eenvoudig te integreren en uiterst gebruiksvriendelijk. Met een paar klikken kunnen consumenten de betaaloptie kiezen die het beste bij hen past.

 3. Geen verborgen kosten: Geen onaangename verrassingen. De meeste oplossingen voor gesplitste betalingen zijn transparant wat betreft kosten en betalingsvoorwaarden6. Klanten kunnen dus gewoon van hun aankopen genieten zonder zich zorgen te maken over extra kosten.

 4. Tevredenheid: Dankzij BNPL1 beleven klanten een aangenamere en gepersonaliseerde winkelervaring. Winkeliers kunnen inspelen op hun behoeften en bieden meer flexibiliteit, met als resultaat tevreden klanten.

Waarom zou u als winkelier kiezen voor Buy Now Pay Later?

Buy Now Pay Later1 is niet alleen voordelig voor consumenten, maar ook voor winkeliers, die hierdoor verzekerd zijn van een 100% gegarandeerde betaling! Uw klanten de mogelijkheid bieden om in termijnen te betalen, biedt u een groot aantal voordelen:


 1. u boost uw verkopen4: uw klanten zullen sneller impulsaankopen doen of zich laten verleiden door duurdere producten of diensten. Resultaat: uw omzet zal ongetwijfeld stijgen!

 2. u bouwt klantentrouw op: door uw klanten een winkelervaring op maat te bieden, maakt u zich populair! Ze zullen blij zijn met deze flexibiliteit en bij u terugkomen voor toekomstige aankopen.

 3. u vermindert het aantal niet-afgeronde aankopen: we weten allemaal dat het moment van betalen vaak synoniem is met het niet afronden van een aankoop. Met Buy Now Pay Later1 stimuleert u klanten om hun aankoop af te ronden en verhoogt u uw conversiepercentage.

 4. u trekt nieuwe klanten aan: de optie van gesplitst betalen wordt steeds populairder bij consumenten. Door deze optie aan te bieden, laat u zien dat u voorop loopt op het gebied van innovatie.

 5. u verbetert uw merkimago: door te kiezen voor BNPL1 laat u als winkelier zien dat u zich bekommert om het welzijn van uw klanten en luistert naar hun behoeften. Een reden te meer om uw imago en reputatie op de markt te versterken!

Buy Now Pay Later1 integreren in uw verkoopstrategie is een echte aanwinst om uw bedrijf een boost te geven en uw klanten de best mogelijke winkelervaring te bieden. Dus waarom nog langer wachten?

Welke BNPL1 oplossingen heeft FLOA te bieden?

FLOA, als toonaangevende leider op het gebied van termijnbetalingen in Frankrijk, biedt een reeks van oplossingen voor gesplitste betalingen die zijn afgestemd op de behoeften van consumenten en winkeliers. Hieronder vindt u de mogelijkheden van FLOA Pay om de winkelervaring van uw klanten te transformeren:


 1. Buy Now Pay Later2, een kortetermijnoplossing voor uitstel van betaling tot 90 dagen op alle aankopen van €30 tot €1.000;

 2. Betaling in 3 of 4 termijnen2, voor de betaling van het hele winkelmandje van €50 tot €6.000 in 3 of 4 maandelijkse termijnen;

 3. Betaling in 10 termijnen5, om in 10 maandelijkse termijnen te betalen voor aankopen tussen €200 en €3.000;

 4. Betaling in 12 termijnen5, om aankopen van €XXX of meer in 12 maandelijkse termijnen te betalen.

"Denk erom, geld lenen kost ook geld"


FLOA Pay biedt een flexibele, gepersonaliseerde betaalervaring. U hoeft alleen maar de optie te kiezen die het beste past bij uw bedrijf en uw klanten om optimaal te profiteren van de voordelen van Buy Now Pay Later1. Bovendien is het heel eenvoudig om BNPL1 te integreren in uw betaalproces.


Zoals u ziet, is BNPL1 veel meer dan een tijdelijke trend. Het biedt u de mogelijkheid om uw aanbod te verbeteren en een steeds veeleisendere klantenkring aan te trekken. Wacht dus niet langer om alle geheimen van Buy Now Pay Later1te ontdekken! Download nu ons volledige witboek, dat u zal helpen om uw bedrijf naar nieuwe hoogten te brengen.

Vraag een demo aan

Wilt u FLOA Pay uitproberen? Neem contact op met onze teams voor een live demo van onze service!

Vraag een demo aan

Welkom op de blog van FLOA Pay!

Welkom op onze blog! Wij hebben deze voor u gemaakt als dagelijkse ondersteuning. Zo ontcijferen we betaaltrends, delen we de best practices van al onze partners met u en inspireren we u met verbluffend mooie projecten! En dat alles op zijn FLOA's!

Zij vertrouwen ons!

Vraag een demo aan

Het FLOA Pay-aanbod ook eens uitproberen? Neem contact op met onze teams voor een live demonstratie van onze diensten!

Vraag een demo aan